AGROPOŠTA Muntsiroop

Vorige Artikel 10 van 17 Volgende
€ 8,50 (inclusief btw)

MUNTSIROOP
Agropošta

"Uit meer dan 200 soorten munt is voor deze muntsiroop gekozen voor de kruizemunt vanwege de uitgesproken, maar milde smaak. Deze muntsoort komt van origine uit Europa. Agropošta plukt de blaadjes van de plant met de hand net voordat de plant bloeit omdat dan de meeste aroma’s vrijkomen. Uit deze fles haal je minimaal 22 glazen muntlimonade. Je kunt de muntsiroop natuurlijk ook verwerken in een dessert of er een mocktail of cocktail mee maken.

De siroop is geschikt om buiten de koelkast te bewaren, op een koele donkere plek, zolang je ze niet opent.Moet je de siropen na het openen in de koelkast bewaren? Zodra je de fles opent, moet je deze gekoeld bewaren en de opening van de fles schoonhouden. Op die manier kun je siroop maanden gebruiken. 

Zonder concentraten of extracten. Agroposta gebruikt een een-staps proces waarbij planten die met de hand zijn geplukt of geoogst, of fruit dat met de hand is geperst of gezeefd, voorzichtig worden gemacereerd (koude maceratie) tot een siroop. 

Zonder toegevoegde chemische conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur- en smaakstoffen of sap concentraten.  

De siropen van Agroposta zijn gepasteuriseerd. Dit is een traditionele manier om producten te conserveren en dat betekent dat de siroop wordt verwarmd tot 84 °C en de flessen vervolgens heet worden gevuld. 

De Agropošta siroop is veganistisch en glutenvrij. Zij gebruiken geen zuivel- of dierlijke producten en alle componenten die in de productie terechtkomen, zijn glutenvrij. De productieruimte is gecertificeerd als zijnde veganistisch.

Inhoud: 500 ml

© 2020 - 2023 Verkadefabriekwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel