AGROPOŠTA Saliesiroop

Vorige Artikel 11 van 14 Volgende
€ 8,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

SALIESIROOP
Agropošta

Salie is een kruid wat vooral gebruikt wordt in de mediterrane keuken. De plant heeft prachtige paarse, witte of roze bloemetjes die veel bijen aantrekken. Agropošta plukt de wilde salie op het moment dat de knop verandert in een bloem, want precies dán laat de plant de meeste geur en smaak los. Dit kan omdat zij de salie met de hand plukken. Zo kiest Agropošta de mooiste planten die ze precies op het juiste moment plukken. Dit ambachtelijke handwerk proef je écht terug in de siroop, die een heerlijk verfijnde smaak heeft. Je kunt Agropošta saliesiroop op allerlei manieren gebruiken. Probeer bijvoorbeeld eens Gin-Tonic met salie. Geef jouw G&T’s een unieke touch door de smaak van salie eraan toe te voegen.

De siroop is geschikt om buiten de koelkast te bewaren, op een koele donkere plek, zolang je ze niet opent.Moet je de siropen na het openen in de koelkast bewaren? Zodra je de fles opent, moet je deze gekoeld bewaren en de opening van de fles schoonhouden. Op die manier kun je siroop maanden gebruiken. 

Zonder concentraten of extracten. Agroposta gebruikt een een-staps proces waarbij planten die met de hand zijn geplukt of geoogst, of fruit dat met de hand is geperst of gezeefd, voorzichtig worden gemacereerd (koude maceratie) tot een siroop. 

Zonder toegevoegde chemische conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur- en smaakstoffen of sap concentraten.  

De siropen van Agroposta zijn gepasteuriseerd. Dit is een traditionele manier om producten te conserveren en dat betekent dat de siroop wordt verwarmd tot 84 °C en de flessen vervolgens heet worden gevuld. 

De Agropošta siroop is veganistisch en glutenvrij. Zij gebruiken geen zuivel- of dierlijke producten en alle componenten die in de productie terechtkomen, zijn glutenvrij. De productieruimte is gecertificeerd als zijnde veganistisch.

Inhoud: 500 ml

© 2020 - 2023 Verkadefabriekwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel