AGROPOŠTA Frambozensiroop

Vorige Artikel 12 van 14 Volgende
€ 12,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

FRAMBOZENSIROOP
Agropošta

Agropošta haalt haar frambozen van kleine boerderijen waar ze met de hand worden geplukt om ervoor te zorgen dat ze perfect gerijpt zijn. Door de continentale warme dagen en de koude nachten worden ze heerlijk zoet, met een klein zuurtje. Vervolgens zeven ze alleen de zaadjes uit de framboos om ervoor te zorgen dat ze een zeer rijk gevulde siroop krijgen. Uit deze fles haal je minimaal 22 glazen frambozenlimonade. Je kunt de frambozensiroop natuurlijk ook verwerken in een dessert of er een mocktail of cocktail mee maken.

De siroop is geschikt om buiten de koelkast te bewaren, op een koele donkere plek, zolang je ze niet opent.Moet je de siropen na het openen in de koelkast bewaren? Zodra je de fles opent, moet je deze gekoeld bewaren en de opening van de fles schoonhouden. Op die manier kun je siroop maanden gebruiken. 

Zonder concentraten of extracten. Agroposta gebruikt een een-staps proces waarbij planten die met de hand zijn geplukt of geoogst, of fruit dat met de hand is geperst of gezeefd, voorzichtig worden gemacereerd (koude maceratie) tot een siroop. 

Zonder toegevoegde chemische conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur- en smaakstoffen of sap concentraten.  

De siropen van Agroposta zijn gepasteuriseerd. Dit is een traditionele manier om producten te conserveren en dat betekent dat de siroop wordt verwarmd tot 84 °C en de flessen vervolgens heet worden gevuld. 

De Agropošta siroop is veganistisch en glutenvrij. Zij gebruiken geen zuivel- of dierlijke producten en alle componenten die in de productie terechtkomen, zijn glutenvrij. De productieruimte is gecertificeerd als zijnde veganistisch.

Inhoud: 500 ml

© 2020 - 2023 Verkadefabriekwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel