's-HERTOGENBOSCH KAARSLICHT

Artikel 1 van 13 Volgende
€ 32,95 (inclusief 21% btw)

's-HERTOGENBOSCH KAARSLICHT
Hendrik.nu

's-Hertogenbosch 'Laat sterren schitteren!'

Eigentijdse kaarsverlichting geïnspireerd op 18 Bossche monumenten. Ze vertellen je een verhaal, dansend op je muur. En wat is er nou leuker wanneer je mooie schaduwen ziet bewegen op je muur en erachter komt dat deze een verhaal hebben.


Het verhaal achter de monumenten kun je lezen in het mooi vormgegeven boekje wat in de cadeauverpakking wordt meegeleverd. Tijdens een bezoek aan deze historische binnenstad kun je met behulp van een plattegrond alle monumenten bezichtigen.

In de set zitten 2 deco-houders, één metallic nachtblauw en één metallic goud. Zo kan iedereen zijn eigen sfeer in huis bepalen.

Wanda van Riet is designer en bedenker van Hendrik.nu. Zij maakt boeiende verhalen uit het verleden tastbaar. Alle producten die Wanda ontwerpt worden in kleine oplagen gemaakt, het liefst in Nederland, zo is zij optimaal betrokken bij het productieproces. Voor de materialen van de producten zoekt zij naar de beste kwaliteit en naar de meest duurzame oplossingen. Handgemaakt en met een social design-gedachtengoed.

Inhoud: set van 2 deco-houders, 1 glazen voetje, 1 glazen theelichthouder, instructie- en verhalenboekje.
Formaat: Ø8.3 x H16 cm
Kleur: metallic goud en metallic nachtblauw
Materiaal: 100% FSC en recyclebaar papier met vulkaanas

© 2020 - 2021 Verkadefabriekwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel