Retourneren

Wil je een product retourneren? Geen enkel probleem, voor alle online bestellingen geldt een retourmogelijkheid van 14 dagen. Mocht je een beschadigd product hebben ontvangen, neem dan eerst contact op met onze klantenservice via winkel@verkadefabriek.nl.

Zodra wij de retourzending in goede conditie hebben ontvangen zullen wij uiterlijk binnen 14 dagen het verschuldigde aankoopbedrag en de standaard verzendkosten terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel waarmee de bestelling is betaald. Mocht je bepaalde artikelen willen behouden en slechts een deel van de bestelling willen annuleren, dan worden de standaard verzendkosten niet vergoed. De verzendkosten voor de retourzending worden niet vergoed.

Hoe werkt het?

  • Vul het retourformulier in. Dit kan via pdf:
  • Voeg het retourformulier toe bij je pakket
  • Verzend je pakket naar onderstaand adres en bewaar het verzendbewijs

 

Verkadefabriek
t.a.v. klantenservice webwinkel
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch

Je kunt het product ook kosteloos afgeven bij de Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch. Wij verzoeken je ook in dit geval het retourformulier in te vullen en bij het product te voegen. In verband met de huidige maatregelen is dit momenteel enkel mogelijk maandag t/m vrijdag van 9.00u - 12.30u. We nemen je retour in ontvangst en handelen het vervolgens binnen 5 werkdagen af. Wij vragen hiervoor je begrip. 

© 2020 - 2021 Verkadefabriekwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel