Bestellen en leveren


Mijn account
Met een account kun je sneller bestellen, omdat we je contactgegevens onthouden. Ook heb je inzicht in eerdere bestellingen. Een bestelling plaatsen in de webwinkel kan ook zonder account. Let op: je kunt op verkadefabriekwinkel.nl niet inloggen met de gegevens van je Verkadefabriek account.

Ophalen of duurzaam verzenden
In het bestelproces kun je er voor kiezen je pakketje zelf op te komen halen. Je betaalt geen verzendkosten en we geven je een seintje wanneer je bestelling klaarligt. Het ophalen van je bestelling is mogelijk van maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 18.00 uur. Ontvang je je bestelling liever thuis? Dat kan ook! We maken gebruik van de meest duurzame bezorgmethode van dit moment: met de bezorgservice van Fietskoeriers.nl heb je je bestelling binnen 5 werkdagen in huis. Pakketten worden in de Verkadefabriek opgehaald met de fiets en gaan met busjes die rijden op groen gas naar een centraal depot. Daar worden ze vervolgens weer overgeheveld naar de volgende fietskoerier van Fietskoeriers. Je pakketje wordt tussen 17.00 uur en 22.00 uur bezorgd (buiten de fietssteden bezorgt DHL de pakketjes). Je ontvangt altijd een e-mail met track&trace-code. Zo kun je je bestelling op de voet volgen!

Wat zijn de verzendkosten?
Verzenden is gratis bij bestellingen boven de €75,00. Daaronder zijn de kosten afhankelijk van het gewicht en de grootte van je pakket. In onderstaande tabel vind je de tarieven. 

 Soort

 Minimum tarief

 Brievenbuspakket  €   4,50
 Pakket  €   7,25
 Pakket Large  € 10,90
 Binnen EU  €   8,60


Geen bevestiging ontvangen?
Het komt wel eens voor dat onze bevestiging bij je ongewenste mail terechtkomt. Is ook daar niks te vinden en heb je je bestelling langer dan 30 minuten geleden geplaatst? Neem dan even contact met ons op. Kijken we of er misschien iets mis gaat en lossen we het op. We zijn bereikbaar via winkel@verkadefabriek.nl.

 

 

 

© 2020 - 2023 Verkadefabriekwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel